Asclepius v/Ken Lunn
 

Ken Lunn

Ken fuldførte den fire-årige fuldtidsuddannelse på The School of Herbal Medicine i Syd England, og kvalificerede sig som Medicinsk Urteterapeut i 1992. I efteråret 2000 deltog han i den første Master grad efteruddannelse i Vestlig Medicinsk Urteterapi ved Wales Universitet. Ken afsluttede efteruddannelsen i 2003, og er en af de få Medicinske Urteterapeuter i verden med en specialist
MSc (Master of Science) grad i sit fag.

I sit daglige arbejde som Medicinsk Urteterapeut beskæftiger Ken sig primært med undervisning i sundhedsvidenskab og Medicinsk Urteterapi. Desuden er Ken ejeren af firmaet Asclepius og arbejder som konsulent farmakognosist for naturmedicinsk producenter, hvor han beskæftiger sig med produktudvikling, samt rådgiver om produktionsteknik - et område hvor han trækker på sin tidligere beskæftigelse i fødevarer og kemisk industri som produktion kontrol design ingeniør.

Efter professionelt at have beskæftiget sig med Medicinsk Urteterapi i over 21 år har Ken erhvervet sig en forståelse af hvordan sygdom kan relateres til mange aspekter af et menneskes liv og ligeledes hvordan urter kan anvendes terapeutisk til behandling på alle niveauer.

Asclepius Herbal Consultancy
Turesensgade 33, kld. th.
DK 1368 Copenhagen K.
Tel: +45 31226162

For general information:
asclepius@webspeed.dk

 

 

______________________________________________________________________________________________

© 2010 Asclepius Herbs - E-mail