StartProductionConsultancyCoursesMaterialSoftwareContactImages

 

Asclepius Kursuscenter

Undervisning med fokus på
faglighed og forståelse

Asclepius Kursuscenter tilbyder kurser indenfor sundhedsvidenskab for komplementær studerende og behandlere, samt andre professionelle faggrupper indenfor terapi og sundhed. Det er vores mål at levere undervisning af højeste kvalitet hvor faglighed og forståelse sættes i fokus.

Vi begrænser deltagerantallet til et maksimum på 16 elever på alle vores kurser for at sikre undervisningskvaliteten, med undtagelse af praktisk orienterede kurser hvor maksimum er sat til 10 deltagere.

Undervisning foregår i København og Haslev

 

Følg navigation for at lære mere om vores kurser


Neuroendokrinologi (2 weekender - 24 timer)

Nyere terapeutiske modeller anvendt indenfor psykoterapi  inddrager forståelse af nervesystemets reaktioner på stress og andre psykiske faktorer i forhold til kroppens fysiologi. Kurset i neuro-endokrinologi er udviklet til at opfylde behovet for en klinisk forståelse af nervesystemets opbygning og funktion, samt dets samspil med hormonsystemet og den overordnede styring af kroppens fysiologi.

Målgruppen for undervisningen er psykoterapeuter og andre behandlere.

Kontakt Asclepius Kursuscenter
for yderligere information
om kurset

Pris: kr.  1.300,00


Klinisk undersøgelse (3 weekender - 36 timer)

Klinisk undersøgelsesmetodik er et værdifuldt redskab for den praktiserende behandler. Gennem praktisk orienteret undervisning lærer du at undersøge hvert af kroppens systemer systematisk med dine egne sanser samt simple redskaber som hjælpemidler. Vi gennemgår den kliniske undersøgelse af: mavetarmsystemet, hjertekredsløbssystemet, luftvejssystemet, nervesystemet og bevægelsesapparatet, og du lærer at anvende stetoskop, blodtryksapparat m.v.
Faget er opdelt i tre dages teori undervisningsmoduler og tre dages praktiske workshops.

Kontakt Asclepius Kursuscenter
for yderligere information
om kurset

Pris: kr. 2.150,00 (inkl. kompendier)

 

 


Sikker praksis (2 weekender - 24 timer)

Målet med kursus i sikker praksis er at give kursisterne et indblik i, hvordan man på baggrund af givne symptomer og kliniske tegn kan evaluere klientens tilstand og udlede mulige årsager til denne. Dette giver dig mulighed for at genkende alvorlige sygdomme, når du møder dem i din praksis, samt kompetence til at handle i overensstemmelse hermed.

Kontakt Asclepius Kursuscenter
for yderligere information
om kurset

Pris: kr. 1.500,00  (inkl. kompendier)

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________

© 2011 Asclepius Kursuscenter - E-mail